O nama

Firma BIOZRNCE DOO, iz Užica, se bavi proizvodnjom flipsa od 2005 godine. Opredeljenje firme je proizvodnja ekološki zdravih proizvoda od prirodnih sirovina bez korišćenja aditiva, emulgatora, veštačkih boja, aroma i tome slično. Osnovni proizvod i zaštitni znak firme je flips “Cmok” koji se proizvodi u pakovanjima od 25 g, 50 g, 30 g + igračka, 90 g, mleveni flips za bebe 200g, mleveni flips 10/1 za pekarsku industriju, flips preliven čokoladom 40g i 80g, kokice 50g, kokice 30g + igračka, kukuruz kokičar 200g. Svi naši proizvodi su POSNI.

Dvanaest godina postojanja i oko 4.000 redovnih kupaca potvrda su kvaliteta i specifičnosti našeg proizvoda. Ta specifičnost ogleda se u posebnoj tehnologiji i po tome što je naš flips bez kikirikija i bez masti, dakle 100% je prirodan. Na putu smo realizacije dogovora sa dobavljačima radi nabavke sirovine za proizvodnju flipsa bez glutena.

Od juna 2012. godine poslujemo u skladu sa HACCP standardima što je još jedna potvrda kvaliteta i poverenja u naš proizvod. Cilj nam je da od male porodične firme postanemo vodeći proizvođač flipsa bez kikirikija na tržištu cele Srbije. Kako bismo zadovoljili potrebe svojih kupaca nastojimo da proširimo proizvodni asortiman novim ukusima.

Pratite nas